Skupine novic

 
 
  • Kateri gasilni aparat naj si kupim za svoj dom?

    24.11.2019

    Ne glede na to da ni posameznika, ki bi si želel da pride do požara pri njemu doma ali v službi, ostaja verjetnost, da do tega lahko pride. Žal smo ljudje v večini »narejeni« tako, da nas na verjetnost, da se to lahko zgodi tudi nam, spomnimo le takrat ko se nekaj takšnega že zgodi. Bodisi pri sosedih, prijateljih ali pa ta informacija pride do nas preko tiskanih in internetnih medijev.
    Več o ... Več »
     
  • Kaj se je potrebno zavedati pri nakupu gasilske tlačne cevi?

    11.11.2019

    Gasilska tlačna cev je »obvezen« del opreme vsakega gasilskega vozila ali gasilske enote. Od njene kvalitete je odvisna njena življenjska doba ter učinkovitost gašenja. Ne glede na dejstvo, da je gasilska tlačna cev najbolj prepoznavna oprema vsake gasilske enote, naj si bo to poklicne, industrijske ali prostovoljne, se nemalokrat zgodi, da se pri nakupu »slepo« upošteva priporočila prodajalcev in ne dejanskih dejstev, ki opredeljujejo kvaliteto gasilskih tlačnih cevi.
    Več o ... Več »
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.